Friday, December 17, 2010

Razin & RC Car

Pada suatu ptg (15/12/2010), sajer jer bawa Razin & Damia ke Taman Kuala Ibai, Kuala Terengganu. Sebenarnya, aku nak test RC Car yg baru aku beli pg tadi.

Sebenarnya, cuma kat sini jer yg ada litar kereta remote control ni. So, arini aku bg suprise kat Razin. Punya lah suka dia main RC Car ni.. smpai bateri abis... huu..huu... aku pun ada tumpang main sekaki juga.. rupanya best jugak main RC car ni. cuma... keta yg aku beli ni, murah punyer... so, kelajuannyer tak berapa nak feel...

Lepas ni, simpan duit banyak2... beli yg betul2 laju punyer.. ada x RC car yg ada turbo... leh aku pasang blow off kat keta tue.. haa..haa...




No comments:

Post a Comment